Укртранснафта отримала всі необхідні документи для управління «трубою Медведчука»

Укртранснафта отримала всі необхідні документи для управління «трубою Медведчука»

Укрінформ
АТ "Укртранснафта" отримало всі документи, необхідні для експлуатації та належного управління українською ділянкою нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок". 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в компанії.

Укртранснафта заявляє, що повністю готова надавати послуги з транспортування дизельного пального транзитом та для потреб внутрішніх замовників і запрошує потенційних партнерів (постачальників пального) до співпраці.

"Зокрема, 14 та 15 вересня компанія отримала від Державної митної служби реєстрацію створення зон митного контролю на терміналах у Смизі та Новоград-Волинському", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у липні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) видала АТ "Укртранснафта" ліцензію на транспортування нафтопродуктів частиною трубопроводу "Самара - Західний напрямок".

РНБО на засіданні 19 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, серед яких народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели у зв'язку з розслідуванням СБУ щодо фінансування тероризму.

Читайте також: Укртранснафті дали дозвіл на користування «трубою Медведчука»

За даними секретаря РНБО, санкції накладаються на все майно Медведчука.

21 лютого Президент Володимир Зеленський повернув у державну власність нафтопровід "Прикарпатзахідтранс", увівши в дію рішення РНБО від 19 лютого.

23 лютого Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення про арешт та передачу в управління АРМА всього майна та інфраструктури стратегічного нафтопроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-