Фонду енергоефективності призначили в.о. директора

Фонду енергоефективності призначили в.о. директора

Укрінформ
Наглядова рада державної установи "Фонд енергоефективності" обрала виконуючим обов'язки директора Єгора Фаренюка, який зараз займає посаду технічного директора. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду енергоефективності.

"Відповідно до рішення наглядової ради Фонду, Єгор Фаренюк буде виконувати функції очільника установи з 11 вересня до визначення переможця конкурсного добору на посаду директора Фонду та його вступу на цей пост", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мінрегіон запустив Платформу енергоефективності

Фаренюк почав працювати на посаді технічного директора Фонду енергоефективності з 24 квітня 2019 року. Є експертом у будівельній та технічній галузях, сфері енергоефективності, кандидат технічних наук, фахівець міжнародної технічної практики, правил енергоаудиту та проектної документації при термомодернізації будівель.

Читайте також: Тарифи, борги, стан ТКЕ: з чим ми входитимемо в опалювальний сезон

Як повідомлялося, 10 вересня Юлія Головатюк-Унгуряну залишила посаду директора державної установи "Фонд енергоефективності".

В Україні станом на 10 вересня 2021 року до проєктної, імплементаційної або завершальних стадій перейшли 606 проєктів енергомодернізації будинків за програмою “Енергодім”.

Фото: eefund.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-