Україна може запропонувати світу цифрові послуги - Качка

Україна може запропонувати світу цифрові послуги - Качка

Укрінформ
Україна може бути економічно привабливою у різних галузях, в тому числі й у наданні цифрових послуг.

Про це заявив заступник міністра економіки - торговий представник Тарас Качка під час виступу на форумі YES Brainstorming, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На майбутнє ми також пропонуємо цифрові послуги, тому що вони є в нашому портфелі, й вони є більшими за енергетичні ресурси. Ми вдвічі більше отримуємо прибутку від цифрових послуг у порівняні із транспортом газу", - сказав Качка.

Він також підкреслив роль України у забезпеченні продовольчої безпеки.

Читайте також: Шмигаль пояснив, що може поліпшити інвестклімат в державі

Крім того, Україна може бути партнером США та країн Європи у металургії, зокрема, у виробництві сталі із застосуванням екотехнологій, підкреслив він.

"У будь-якій галузі економіки ми маємо багато що запропонувати й обговорити зі світом в цілому. Саме тому Україна стає все більш привабливою економічно", - наголосив Качка.

Читайте також: Доходи ІТ-сфери в Україні за три-п'ять років можуть зрости до $16,5 мільярдів – Зеленський

Він вважає, що застосування європейських правил в Україні може сприяти розміщенню виробництва великих корпорацій на території нашої країни.

Як повідомлялося, у Мінекономіки вважають, що залучення приватного сектору до проєктів державно-приватного партнерства сприятиме значному зростанню приватних інвестицій у різні сектори економіки України протягом наступних років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-