У Києві відкрилась виставка оновленого рухомого складу Укрзалізниці

У Києві відкрилась виставка оновленого рухомого складу Укрзалізниці

Укрінформ
На першій платформі станції Київ-Пасажирський відкрилась виставка оновленого рухомого складу АТ "Укрзалізниця", на якій представлені найсучасніші зразки електропоїздів, дизель-поїздів та пасажирських вагонів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

На виставці представлено електропоїзд FLIRT виробництва компанії Stadler (Швейцарія), оновлений приміський електропоїзд від Київського електровагоноремонтного заводу, дизель-поїзд ДПКр-3 та купейні вагони Крюківського вагонобудівного заводу, відреставровані пасажирські вагони-трансформери (власні виробничі потужності Укрзалізниці), оновлений плацкартний вагон від Укрзалізниці та НВП «Ріст» (Україна).

Читайте також: Укрзалізниця презентувала електропоїзд FLIRT швейцарського виробництва

В Укрзалізниці додають, що оновлення рухомого складу є частиною проєкту «Велике будівництво», а виставка відбувається під гаслом "Залізні Зміни" — у 2021 році Укрзалізниця закладає фундамент масштабної 5-річної програми оновлення рухомого складу в усіх сегментах пасажирських перевезень.

Зазначається, що виставка працюватиме 27 та 28 серпня з 09:00 до 18:00.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році в бюджеті України передбачено 3 млрд грн на оновлення рухомого складу для залізничних пасажирських перевезень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-