Тиску на комісію під час конкурсу на посаду голови БЕБ не було – Милованов

Тиску на комісію під час конкурсу на посаду голови БЕБ не було – Милованов

Укрінформ
Жодного тиску, який вплинув би на результати конкурсу на посаду голови Бюро економічної безпеки, не було.

Про це під час брифінгу членів комісії на зайняття посади директора БЕБ розповів радник глави Офісу президента Тимофій Милованов

«Жодного стороннього тиску, який вплинув на результати комісії з конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки України, не було. Переважно усі «побажання» були з боку кандидатів. І усі ті, які тиснули найбільше, не пройшли до фінальної частини конкурсу через об’єктивні причини», - сказав він.

Також Милованов наголосив, що в разі «поганої» діяльності структури на сьогодні є усі можливі інструменти задля вирішення цього питання.

Читайте також: Комісія обрала трьох кандидатів на посаду директора Бюро економічної безпеки

Крім того, він закликав суспільство слідкувати за роботою нового керівника та безпосереднього самого Бюро економічної безпеки.

«Менше емоцій та більше раціональності. Подивимось, яким буде новий керівник, як бюро себе поводитиме та що робитиме. Я закликаю всю громадськість слідкувати за роботою структури. Сподіваюсь, що результати БЕБ будуть хороші», - додав радник глави Офісу президента.

Як повідомляв Укрінформ, ще 28 січня Верховна Рада ухвалила Закон «Про Бюро економічної безпеки України». А вже 12 травня Кабмін утворив БЕБ, на яке покладаються завдання із протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави. На участь у конкурсі на посаду голови структури надійшло 57 пакетів документів.

Посаду директора Бюро економічної безпеки обійняв Вадим Мельник, який раніше очолював Державну фіскальну службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-