Стало відомо, хто очолив адміністрацію порту «Усть-Дунайськ»

Стало відомо, хто очолив адміністрацію порту «Усть-Дунайськ»

Укрінформ
Наказом Міністерства інфраструктури України від 25 серпня 2021 року Володимира Швидченка призначено начальником філії «Усть-Дунайськ» державного підприємства «Адміністрація морських портів України» .

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури у Фейсбуці.

Зазначається, що Швидченко має понад 30-річний стаж роботи в портовій галузі. Був директором ТОВ «Дунайська стивідорна компанія», заступником начальника порту з експлуатації Державної стивідорної компанії «МТП Усть-Дунайськ», начальником державного підприємства «Севастопольський морський рибний порт». З 2009 по 2018 року очолював ДП «МТП Усть-Дунайськ».

"Усть-Дунайськ" пов’язує країни Дунайського басейну з країнами Чорноморсько-Азовського басейну, Середземномор’я, Червоного моря і Південно-Східної Азії. Є інтегрованою частиною 7 Транспортного коридору.

Порт розташований в Жебриянській бухті, безпосередньо біля входу у Кілійське гирло. Морський підхідний канал до порту Усть-Дунайськ має протяжність 7 км. Ще один сполучний канал довжиною в 1,5 км пролягає від ковша порту до рукава Прорва.

Читайте також: Роботу е-кабінету моряка досі не відновили

Як повідомлялось, Мінінфраструктури впроваджує низку рішень для розвитку портової інфраструктури. Зокрема, у планах - зміна дивідендної політики. У найближчі 5 років на оновлення українських портів необхідно близько 17 млрд грн капітальних інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-