Moneyveo вдруге стала «Вибором країни – 2021»

Moneyveo вдруге стала «Вибором країни – 2021»

PR
Укрінформ
Лідер ринку небанківського споживчого кредитування компанія Moneyveo вдруге отримала престижну національну бізнес-премію у рейтингу «Вибір країни – 2021».

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі фінтех-компанії.

"Moneyveo вже другий рік поспіль перемагає у національному бізнес-конкурсі «Вибір країни». Це значить, ми продовжуємо надавати нашим користувачам сервіс найвищої якості. Так, минулого року нам вдалося, попри пандемію та карантин, вийти на азіатський ринок, відкривши сервіс кредитів у В’єтнамі; наша product-команда запустила інноваційний кредитний додаток для молодих користувачів – Veomini. А цього року у партнерстві з Visa, Іbox bank і “Нова Пошта” ми випустили першу кредитну картку на небанківському фінтех-ринку. Однак не ці перемоги роблять нас лідерами, а визнання наших клієнтів, які щодня підтверджують свій вибір бути з Moneyveo", – поділився  операційний директор Moneyveo Сергій Сінченко. 

Зазначається, що премія вручається українським компаніям за успішні результати роботи у своїй сфері та демонструє визнання їх як споживачами, так і бізнес-спільнотою. Рейтинг ґрунтується на ефективності менеджменту, показниках продажів і впізнаваності бренду на ринку. Нагорода вручається тільки одній організації в напрямку її діяльності.

"Національна премія «Вибір країни – 2021» щорічно вручається компаніям, які вносять вагомий внесок в розвиток і майбутнє України. Отримання нагороди – це результат пильного вивчення діяльності компанії і настроїв споживачів", – прокоментував експерт комісії Ілля Славгородський.

Читайте також: Moneyveo увійшла до топ-25 кращих КСВ-компаній України

Також повідомляється, що рейтингова агенція «Вибір країни» щороку обирає найкращі компанії України, аналізуючи близько 50 відкритих джерел інформації про них на основі власної методики URSA-50. Її суть полягає у математичному аналізі даних: показників прибутковості, фінансової стійкості, місця на ринку й інших критеріїв успішності підприємств України. Це дозволяє експертному журі прийняти комплексне та об’єктивне рішення щодо рейтингування компанії-лауреата. Нагорода вручається лише одній організації за напрямом її діяльності.

Moneyveo систематично засвідчує свої лідерські позиції на ринку та довіру споживачів, отримуючи високі оцінки і нагороди у престижних всеукраїнських та профільних рейтингах: «Вибір країни», «Бренд року», «Зірка якості», «Найкращий сервіс онлайн-кредитування» (PaySpace Magazine), "Кращий сервіс кредитування онлайн" (Українська народна премія), «Лідер Року 2020» тощо.

 Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-