Moneyveo увійшла до топ-25 кращих КСВ-компаній України

Moneyveo увійшла до топ-25 кращих КСВ-компаній України

PR
Укрінформ
Топове бізнес-видання "Власть денег" опублікувало рейтинг «Топ 25 кращих програм КСВ». До числа переможців увійшла і фінтех-компанія Moneyveo – лідер ринку небанківського онлайн-кредитування.

Експертне журі обирало серед впливових компаній України ті, що реалізували найбільш яскраві та прогресивні проєкти в напрямку корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). 

Для компанії розвиток корпоративної соціальної відповідальності є невід'ємною складовою ведення бізнесу. У фокусі КСВ-стратегії Moneyveo як постійні проєкти: освітні, соціально-благодійні, так і актуальні – які відповідають запитам часу.

Програми КСВ

На сьогоднішній день компанія розвиває три основні КСВ-напрями. Перший – освітній: підвищення фінансової обізнаності населення, його цифрової грамотності, навчання бізнес-мисленню й навичкам підприємництва. Другий – допомога українським військовим. І третій – підтримка столичного Центру для проживання онкохворих дітей «Дача». Цими проєктами Moneyveo займається на постійній основі.

Так, компанія фінансує лікування бійців, систематично співпрацюючи з реабілітаційними центрами з відновлення здоров'я ветеранів АТО/ООС, зокрема з благодійним фондом Revived Soldiers, постачає обладнання Регіональному центру РЕР «Північ» і т. п.

З 2018 року Манівео підтримує столичний Центр «Дача», направляючи щомісячний благодійний платіж на різні потреби закладу, зокрема на будівництво нового корпусу для проживання маленьких пацієнтів Інституту раку з їхніми сім'ями 

Реалізовані КСВ-проєкти Moneyveo

Спільно з Києво-Могилянською академією Moneyveo запустила курс безкоштовних лекцій з інтернет-маркетингу, який увійшов до сертифікатної програми «Вебдизайн» для студентів. З Київською школою економіки співробітники компанії записали відеоуроки з онлайн-маркетингу для ветеранів АТО.

А разом з Мінціфрою компанія реалізувала два масштабних соціальних проєкти:

  • освітній серіал «Кіберняні» про безпеку персональних даних та операцій клієнтів фінустанов;
  • цикл роликів для підприємців «Переведення бізнес-процесів в онлайн».

Крім того, Moneyveo записала серію освітніх відео, в яких Group CEO компанії Альона Андронікова в доступній формі розповіла слухачам про правила і нюанси користування фінансовими послугами, а також про способи вирішення спірних ситуацій. Це один з небагатьох освітніх проєктів у країні, який висвітлює особливості роботи небанківських кредитних організацій.

Компанія реалізує й інші соціально значущі проєкти. У 2020-му Moneyveo виділила 3 ​​млн грн на закупівлю апаратів штучної вентиляції легенів для боротьби з COVID-19, які встановили в Київській міській клінічній лікарні №9, Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні та Чернівецькій обласній клінічній лікарні.

Співробітники Moneyveo також долучаються до КСВ-ініціатив компанії: беруть участь у благодійних заходах, роблять благодійні внески тощо. 

Подальші плани

Говорячи про важливість КСВ у житті компаній, комерційний директор Moneyveo Максим Параска акцентував увагу на тому, що в сучасних умовах великий бізнес не може діяти ізольовано – він повинен бути соціально відповідальним і відгукуватися на проблеми людей.

У планах Moneyveo – продовжувати розвивати соціальні активності, шукати нові потреби суспільства і тренди у сфері КСВ:

«Ми однозначно продовжимо покращувати існуючі КСВ-проєкти, поглиблюватимемо свою співпрацю з діючими партнерами та шукатимемо точки взаємодії з новими. У нас багато напрямків, але якщо з'являться нові ініціативи, ми готові їх підтримати», – підкреслив Максим Параска.

Рейтинг«Топ 25 кращих програм КСВ» було складено на основі даних з відкритих джерел, офіційної інформації компаній, думок профільних експертів і бізнес-ком'юніті. Редакція журналу оцінювала досягнення найбільш активних компаній з точки зору розвитку КСВ-програм. Серед переможців, окрім Манівео, було відзначено організації: «1+1 media», L'Oréal, «Nestlé в Україні», WOG, «Київстар», ПУМБ та ін.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-