ПриватБанк оголосив конкурс із відбору незалежного аудитора

ПриватБанк оголосив конкурс із відбору незалежного аудитора

Укрінформ
АТ КБ "ПриватБанк" оголосив конкурс із відбору зовнішнього аудитора для проведення обов'язкового аудиту річної фінансової звітності за 2022 – 2024 роки з можливістю пролонгації надання послуг на наступні два роки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі банку, що є в розпорядженні агентства.

Зазначається, що учасником конкурсу може бути суб'єкт аудиторської діяльності, який відповідає вимогам закону України про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності, закону України про банки і банківську діяльність та іншим чинним вимогам встановлених законодавством. Претендент повинен бути включений в розділ Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності, який надає право проводити обов'язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Також суб’єкт аудиторської діяльності має відповідати критеріям, що вказані у Постанові Кабінету Міністрів України від 2 жовтня 2019 р. № 859 “Про критерії відбору зовнішнього аудитора державних банків”.

Читайте також: Уряд схвалив стратегію ПриватБанку до 2024 року

Термін проведення конкурсу - до 29 листопада 2021 року, конкурсні пропозиції приймаються до 1 жовтня 2021 року.

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня 2021 року Кабінет Міністрів схвалив стратегію розвитку АТ КБ "ПриватБанк" до 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-