Понад 500 виробників тепла звернулися до Нафтогазу за угодами на газопостачання

Понад 500 виробників тепла звернулися до Нафтогазу за угодами на газопостачання

Укрінформ
Компанія "Нафтогаз Трейдинг" отримала заявки на підписання трирічних контрактів на постачання природного газу від 539 виробників тепла. 

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив директор з інтегрованих комунікацій групи "Нафтогаз" Максим Білявський під час дискусії ENERGY INSIDE "Опалювальний сезон 2021-2022: чи готові міста до зими?".

"До нас станом на 12 серпня звернулося 539 виробників тепла, в тому числі ОСББ з 22 регіонів. 371 виробник тепла вже зареєстрований на платформі оператора газотранспортної системи", - сказав Білявський.

Він нагадав, що Нафтогаз пропонує виробникам тепла трирічний контракт із фіксованою ціною газу на перший рік. Білявський також прогнозує, що клієнтська база компанії буде зростати й надалі.

Як повідомлялося, 20 травня припинилася дія покладання спеціальних обов'язків (ПСО) щодо продажу природного газу підприємствам теплопостачання. Натомість, Нафтогаз запропонував теплокомуненерго (ТКЕ) укласти трирічні контракти на постачання газу.

Читайте також: Нафтогаз уклав 441 трирічну угоду з виробниками тепла на постачання газу

В рамках трирічного договору Нафтогаз пропонує підприємствам ТКЕ та ОСББ постачання газу за довгостроковою ринковою ціною. Ціна на перший рік становить 7,42 грн за один кубометр (з 1 червня 2021 року по 31 травня 2022 року, з ПДВ, без урахування тарифу оператора газотранспортної системи).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-