Нафта дорожчає на даних Міненерго США про зниження запасів

Нафта дорожчає на даних Міненерго США про зниження запасів

Укрінформ
Ціни на нафту підвищуються у четвер, 29 липня, на даних Міненерго США про зниження запасів.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість вересневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $75 за барель, що на $0,26 (0,35%) вище за ціну на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX зросла на $0,28 (0,39%) - до $72,67 барель. Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $74,74 і $72,39 відповідно.

Запаси нафти в США минулого тижня скоротилися на 4,1 млн барелів, до мінімального рівня з січня 2020 року, бензину - на 2,3 млн бар., дистилятів - на 3,1 млн бар. Експерти в середньому очікували зниження запасів нафти на 2,5 млн бар., бензину - на 1,3 млн бар., дистилятів - на 1,6 млн бар.

Резерви у Кушингу, де зберігається нафта, що торгується на Nymex , зменшилися за тиждень на 1,3 млн бар.

Читайте також: Ціни на нафту зросли на тлі обмеженої пропозиції

Скорочення запасів нафти, бензину та дистилятів у США показує, що попит на енергоносії в країні залишається високим, незважаючи на зростання захворюваності на COVID-19, що відновилося.

«Нафтовий ринок, ймовірно, залишатиметься в підвішеному стані деякий час. Невизначеність щодо картини попиту зберігається, оскільки захворюваність на COVID-19 у світі продовжує зростати», - зазначає аналітик ING Groep у Сінгапурі Уоррен Паттерсон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-