Кабмін погодив призначення членів наглядових рад Укренерго та МГУ

Кабмін погодив призначення членів наглядових рад Укренерго та МГУ

Укрінформ
Кабінет Міністрів погодив призначення 4-ох членів наглядової ради АТ "Магістральні газопроводи України" (МГУ) та 2-ох членів наглядової ради НЕК "Укренерго".

Як передає Укрінформ, про це йдеться у розпорядженнях уряду №812-р та №815-р, відповідно.

Так, за погодженням Кабміну незалежними членами наглядової ради “Магістральних газопроводів України” стали: Уберт Беттонвіль, Ірина Марушко, Ян Чадам. Тетяна Федорова стане у наглядовій раді МГУ представником держави.

На посади членів наглядової ради “Укренерго” погоджені кандидатури Юрія Бойка та Дмитра Олефіра як представників держави.

Читайте також: Кабмін призначив представників держави до наглядової ради Укргідроенерго

Як повідомлялося, 6 липня відбулося перше засідання оновленого складу Номінаційного комітету. Раніше ЗМІ повідомляли, що незалежні експерти Номінаційного комітету з відбору керівників і членів наглядових рад особливо важливих підприємств на початку травня заявили, що припиняють роботу в Україні, доки не стане зрозумілим план дій із реформи корпоративного управління.

Своєю чергою Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що уряд незмінно налаштований на продовження реалізації реформи корпоративного управління та інших ключових для України реформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-