Нафтогаз продовжив прийом заявок від підприємств ТКЕ на закупівлю газу

Нафтогаз продовжив прийом заявок від підприємств ТКЕ на закупівлю газу

Укрінформ
Група "Нафтогаз" продовжила прийом заявок від підприємств теплокомуненерго (ТКЕ) на закупівлю газу за умовами трирічного контракту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нафтогазу.

"ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" через високий попит продовжує прийом заявок від підприємств теплокомуненерго (ТКЕ) та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) з власними котельнями на укладення трирічних контрактів постачання газу. Станом на сьогодні, до Нафтогаз Трейдингу для укладення таких угод звернулося вже 329 підприємств ТКЕ та ОСББ", - йдеться у повідомленні.

Водночас, Нафтогаз Трейдинг просить виробників тепла, що працюють лише в опалювальний період, також не зволікати з підписанням угод на постачання газу. Для прискорення укладання угод компанія просить споживачів подавати повний пакет документів.

Як повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" підготував трирічний договір на постачання газу для виробників теплової енергії. Договір передбачає, що з червня 2021 року протягом 13 місяців довгострокова ринкова ціна становитиме 7,42 грн за один кубометр (з ПДВ, але без врахування тарифу оператора ГТС).

Читайте також: Нафтогаз підготував трирічний договір на постачання газу для ТКЕ

У наступних періодах, зокрема з 1 липня 2022 року та з 1 липня 2023 року, цінові пропозиції для теплокомуненерго будуть проіндексовані.

Згідно з постановою Кабміну №444 від 30 квітня 2021 року, термін дії регулювання цін для теплокомуненерго закінчився 20 травня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-