Назвали переможця конкурсу на посаду директора аеропорту «Бориспіль»

Назвали переможця конкурсу на посаду директора аеропорту «Бориспіль»

Укрінформ
Наглядова рада ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» визначила Олексія Дубревського переможцем відкритого конкурсу на посаду генерального директора підприємства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України у Фейсбуці.

Зазначається, що Дубревський має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаційною інфраструктурою. Зокрема, у різні періоди він працював у таких компаніях як у LufthansaAG, КП «Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С.С. Прокоф’єва», «Міжнародний аеропорт Рас-Ель-Хайма» (ОАЕ). Останні 2 роки Олексій обіймав посаду директора КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

"Аеропорт «Бориспіль» — це 60% усього авіапотоку та основні міжнародні ворота України. Враховуючи його значення та потенціал, маємо дуже високі вимоги до нового керівництва аеропорту", - сказав міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, серед першочергових завдань Дубревського на новій посаді: покращення сервісу таксі при аеропорті, розвиток безбар’єрності для маломобільних груп населення, а також створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників.

"Також наголошу, що ми маємо нарешті почати відповідальніше ставитись до розміщення реклами в аеропорту. Тут формується перше враження про нас як країну. І ми — це не лише онлайн-казино», — додав міністр.

Читайте також: Портова галузь щорічно потребує 5 мільярдів на модернізацію – Мінінфраструктури

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін 18 листопада 2020 року призначив генерального директора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна на посаду голови Державної митної служби України. Виконання обов'язків генерального директора аеропорту було покладене на Олега Струка, який обіймав посаду заступника гендиректора. Наглядова рада ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» 12 травня 2021 року оголосила конкурс на посаду генерального директора підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-