Мінцифри запустило освітній курс про електронний документообіг для підприємців

Мінцифри запустило освітній курс про електронний документообіг для підприємців

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації запустило на платформі "Дія.Бізнес" освітній курс «Електронний документообіг для підприємців». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Зазначається, що курс допоможе потенційним та діючим підприємцям зрозуміти переваги електронного документообігу, як із ним працювати та вивести компанію на новий рівень. Курс містить практичну інформацію про електронний документообіг: що це таке, навіщо він потрібен, у чому його переваги, як електронний документообіг допомагає економити, виводить ефективність на вищий рівень тощо.

Курс є безкоштовним і складається з 5 серій тривалістю 3–6 хвилин: серія 1 — «Що таке електронний документообіг?»; серія 2 — «Обираємо систему для документообігу та реєструємось»; серія 3 — «Створюємо та редагуємо угоду, додаємо контрагента»; серія 4 — «Запрошення контрагента до угоди»; серія 5 — «Підписання документів».

Читайте також: Мінцифри відкриє в Бучі центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес»

Як повідомляв Укрінформ, онлайн-платформу для підприємців «Дія.Бізнес» Мінцифри запустило 28 лютого 2020 року. Перший в Україні центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес" запрацював 1 липня минулого року у Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-