Україна зацікавлена у розвитку торговельно-економічних відносин з ПАР – Качка

Україна зацікавлена у розвитку торговельно-економічних відносин з ПАР – Качка

Укрінформ
Україна зацікавлена у розвитку відносин з Південно-Африканською Республікою в торговельній та економічній сферах.

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства– торговий представник України Тарас Качка після візиту української делегації до ПАР, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«Україна зацікавлена у подальшій розбудові відносин з ПАР в торговельній та економічній сферах і збільшенні обсягів двосторонньої торгівлі. Ми вважаємо перспективним для обох країн нарощування експорту української сільськогосподарської та промислової продукції на ринок ПАР. Для нас важливим є поглиблення взаємовідносин на рівні бізнес-кіл, проведенні В2В зустрічей та укладання відповідних угод про співпрацю на міжурядовому рівні», - сказав Качка.

Він зазначив, що Україна розглядає ПАР не тільки як перспективний ринок збуту, а і як хаб, через який може бути розширена присутність українських товарів в усьому регіоні Південно-Африканського співтовариства.

Читайте також: Україна трансформує економіку в напрямку циркулярної моделі – Качка

Робочий візит української делегації на чолі з заступником міністра Тарасом Качкою було поєднано з торговельною місією українських підприємців, що була організована Українською асоціацією бізнесу і торгівлі. Представники української делегації зустрілися з очільниками Міністерства торгівлі, промисловості та конкуренції та Міністерства сільського господарства, земельної реформи та розвитку сільських територій ПАР, а також долучилися до суміжних заходів, зокрема зустрічей з главами дипломатичних місій країн південної частини Африканського континенту, Південноафриканського бізнес об’єднання.

За інформацією Мінекономіки, у 2020 році товарообіг між Україною і ПАР становив 116,34 млн дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-