На херсонському заводі Укроборонпрому відбулися зміни у керівництві

На херсонському заводі Укроборонпрому відбулися зміни у керівництві

Укрінформ
На херсонському державному заводі «Палада», що входить до складу Укроборонпрому, відбулася зміна керівництва.

Про це на брифінгу у Херсоні заявив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Щодо Палади – змінено керівництво, зараз виконує обов’язки пан Тарасов», - зазначив Гусєв.

За його словами, напередодні він відвідав підприємство. Обговорювалося питання замовлення не тільки для оборонного комплексу і потреб сектору безпеки і оборони різних країн, але й для цивільних потреб – плавучі госпіталі, готелі.

"Наразі є певне бачення на цей рік, є три перспективних напрямки по укладанню контрактів", - сказав очільник Укроборонпрому.

Херсонський державний завод «Палада» розташований на Карантинному острові поблизу херсонських портів – морського й річкового. Завод має державну форму власності - органом управління є державний концерн «Укроборонпром». Підприємство будує різні за призначенням доки - від монолітних залізобетонних вантажопідйомністю 400 т до композитних доків вантажопідйомністю понад 30 тис. тонн, чимало з яких є унікальними. У квітні 2014 р. на заводі було створено новий підрозділ - проєктно-конструкторське бюро «Палада».

У 2020 році на виконання доручення Президента України було укладено державний контракт між Міністерством оборони України та Херсонським державним заводом «Палада» на суму 23,5 мільйона гривень.

Читайте також: В Укроборонпромі представили нового директора «Зорі»-«Машпроєкту»

Як повідомлялося, у грудні 2020 року, підприємство завершило будівництво двох понтонів для Державної прикордонної служби України, а також передало плавучий причал для потреб військово-морських сил ЗСУ, який було побудовано на виконання доручення Президента України в рамках державного оборонного замовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-