Для оптимізації взаємодії з постачальниками: «Медзакупівлі України» тестують е-кабінет

Для оптимізації взаємодії з постачальниками: «Медзакупівлі України» тестують е-кабінет

Укрінформ
Державне підприємство "Медичні закупівлі України" розпочало тестування електронного кабінету для постачальників. 

Як передає Укрінформ, про це "Медзакупівлі" повідомляють у Фейсбуці.

"Е-кабінет створений фахівцями ДП "Медзакупівлі України" на базі нашої інформаційно-аналітичної системи MedData, та буде обов’язковим для використання нашими контрагентами в межах централізованих закупівель у 2021 році. Його мета - оптимізувати взаємодію ДП МЗУ з постачальниками та зробити її ще ефективнішою. Кожен постачальник отримає персоналізований акаунт в MedData, доступ до якого надаватиметься після оголошення наміру підписати угоду за результатами процедур", - йдеться у повідомленні.

Наразі е-кабінет почали тестувати 37 компаній-постачальників медичної продукції. Тестування триватиме до кінця квітня.

Згідно з повідомленням, постачальники вноситимуть в е-кабінет інформацію про укладені договори, графік поставок, документи та звіти. Крім того, частина цих даних відображатиметься на дешбордах "Медзакупівель" та у Telegram-боті для відслідковування поставок ліків у регіони. Е-кабінет також відображатиме дані, отримані через АРІ Prozorro.

Читайте також: «Медзакупівлі» переносять терміни придбання ліків - МОЗ затримує документи

Як повідомлялося, ДП "Медичні закупівлі України" заявляло, що через затримку з отриманням необхідних документів з боку Міністерства охорони здоров'я зміщується закупівельний цикл у 2021 році.

Раніше ДП "Медичні закупівлі України" розраховувало розпочати закупівельні процеси у березні. Однак станом на середину березня держпідприємство отримало потребу лише за 9 напрямками із 19 і не отримало затверджених медико-технічних вимог до товарів.

Зі свого боку, МОЗ раніше повідомляло про зрив закупівель за 2020 рік за низкою напрямків, які мало провести ДП "Медичні закупівлі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-