Укравтодор розпочав ремонт обхідної дороги Миколаєва

Укравтодор розпочав ремонт обхідної дороги Миколаєва

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало роботи з відновлення дорожнього покриття на обхідній дорозі міста Миколаїв в рамках програми Президента «Велике будівництво». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба відомства у Фейсбуці.

Зазначається, що дорога, яка є частиною траси міжнародного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, довгий час перебувала у незадовільному стані. Зокрема, суттєвий дискомфорт для водіїв створювали колійність та напливи на дорозі. Для вирішення проблеми деформації покриття, цими днями у районі села Мішково-Погорілове дорожники виконують ремонтні роботи.

Вони зрізають старе зношене покриття, влаштовують два шари асфальтобетону, який ущільнюють котками. Така технологія дозволить створити міцне та рівне покриття, що витримуватиме значні навантаження.

В агентстві зауважують, що для того, аби впевнитися в якості виконаних робіт, фахівці лабораторії Служби автодоріг відібрали зразки та провели контроль температури асфальтобетону під час виконання ремонту дороги. Для безпечного руху транспорту на дорозі встановлено 36 напрямних стовпчиків.

Читайте також: Укравтодор планує оновити 250 кілометрів прикордонних доріг

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявляв, що будівництво південного обходу Дніпра буде завершене до 24 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-