Податкова перевиконала план надходжень у І кварталі на 7,6 мільярда

Податкова перевиконала план надходжень у І кварталі на 7,6 мільярда

Графік
Укрінформ
Державна податкова служба у січні-березні 2021 року забезпечила надходжень до бюджету у розмірі 121,1 млрд грн, що на 7,6 млрд грн більше запланованого.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПС.

"Податкова служба продовжує боротьбу з тіньовою економікою та розбудову сучасної моделі взаємодії з платниками податків за принципами справедливості, рівності, прозорості та зручності процесів у сфері оподаткування. Надходження до бюджету перевищують визначені індикативи та зберігають позитивну тенденцію росту порівняно з відповідним періодом минулого року", - йдеться у повідомленні.

У ДПС зазначають, що по березню 2021 року індикатив стояв у 54,7 млрд грн, а фактично надходження склали 57,7 млрд грн, тобто перевиконання становили 3 млрд грн.

На січень-березень 2021 року індикатив стояв у 121,1 млрд грн, фактично надходження склали 128,7 млрд грн, а перевиконання склало 7,6 млрд грн, до минулого року плюс 17,9 млрд грн, або 16,1 відс.

Читайте також: Законопроєкти про податкову амністію пройшли перше читання в Раді

Відшкодування ПДВ у січні-березні становить 37,5 млрд грн.

Як повідомляв Укрінфом, за підсумками 2020 року вдалося досягти перевиконання дохідної частини бюджету на 54 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-