АРМА заявляє про обшуки в центральному офісі та вдома у працівників

АРМА заявляє про обшуки в центральному офісі та вдома у працівників

Укрінформ
Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) заявляє про обшуки в центральному апараті та за місцем проживання деяких співробітників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АРМА.

«У приміщенні центрального апарату АРМА, а також за місцем проживання кількох співробітників Агентства правоохоронні органи проводять слідчі дії у рамках кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керівництво та працівники АРМА повністю сприяють представникам силових відомств, зокрема, надають всі запитувані документи та необхідну слідству інформацію. Про причину обшуків нацагентство наразі не повідомляє.

Читайте також: АРМА за два місяці розшукало часток у статутних капіталах на понад 1,7 мільярда

Як повідомлялося, у лютому в Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) заявили про систематичний тиск на спвіробітників у формі залякувань, прямих погроз та дискредитаційних акцій.

8 січня Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, звернулося до правоохоронних органів стосовно дій невстановлених осіб, які від імені керівництва агентства вели нібито службове спілкування з регіональними підрозділами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-