АРМА за два місяці розшукало часток у статутних капіталах на понад 1,7 мільярда

АРМА за два місяці розшукало часток у статутних капіталах на понад 1,7 мільярда

Укрінформ
За два місяці нинішнього року АРМА за зверненнями правоохоронців розшукало часток у статутних капіталах компаній на суму 1,744 млрд грн.

Як передає Укрінформ. про це повідомляє АРМА.

Як зазначається. упродовж січня-лютого Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів отримало 413 звернень стосовно здійснення заходів з виявлення та розшуку активів, у тому числі 34 звернення від Державного бюро розслідувань, 20 звернень від іноземних юрисдикцій та міжнародних установ і 6 звернень від Національного антикорупційного бюро.

"У результаті опрацювання вказаних звернень виявлено та розшукано наступні активи: частки у статутних капіталах вартістю 1 743 822 932 гривень; грошові кошти: 109 020 973 гривень, 42 318 євро; 449 земельних ділянок; 383 об’єкти нерухомості (житлової та нежитлової)", - повідомляє АРМА.

Читайте також: АРМА минулого року передало в управління активів на майже ₴2 мільярди

Також агентство розшукало 6 одиниць майнових прав інтелектуальної власності, 4 одиниці водного транспорту, 4 одиниці автомобільного транспорту, 1 одиницю авіатранспорту.

Як повідомлялося, минулого року Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передало в управління активи із загальною оціночною вартістю майже 2 млрд грн.

Читайте також: АРМА заявляє про можливе руйнування Межигір'я

АРМА у 2020 перерахувало до державного бюджету 15,7 млн грн. Розмір депозитного портфеля агентства у 2020 році становив 540 млн грн, нарахування за ним - 53 млн грн.

Станом на 2020 рік, у Реєстр арештованих активів внесено 2 888 записів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-