Укрнафта в лютому скоротила видобуток нафти і газу

Укрнафта в лютому скоротила видобуток нафти і газу

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» в лютому 2021 року видобула 112,5 тис. тонн нафти і конденсату і 81,6 млн кубометрів газу, що відповідно на 5,4% та на 10,5% менше, ніж за аналогічний період торік.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укрнафти.

За оперативними даними, у лютому 2021 року ПАТ «Укрнафта» видобуло 112,5 тис. т нафти і конденсату і 81,6 млн м куб. газу. Середньодобовий видобуток нафти і конденсату становив 4,02 тис. т, а газу - 2,91 млн м куб.

Порівняно з січнем 2021 року ці показники зросли на 0,8% по нафті і конденсату і скоротилися на 1% по газу. Відносно показників лютого 2020 року середньодобовий видобуток нафти знизився на 5,4%, а видобуток природного газу - на 10,5%.

Читайте також: Ціни на нафту стабілізуються після різкого зниження

Укрнафта виконала виробничий план з видобутку нафти і газу в лютому. При цьому компанії вдалося більш ніж в три рази скоротити темпи природного падіння видобутку нафти і знизити темпи природного падіння видобутку газу, які пов'язані з високим ступенем виснаженості основних родовищ компанії.

У лютому Укрнафта також завершила капітальний ремонт (КРС) на 9 свердловинах, вивела з бездіяльності 9 свердловин, провела 4 операції інтенсифікації та виконала 4 операції за допомогою колтюбінгової установки без бригади КРС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-