Малий і середній бізнес дає 60% ВВП і більше — Зеленський

Малий і середній бізнес дає 60% ВВП і більше — Зеленський

Укрінформ
Малий і середній бізнес є основою економіки України, створює 60 % ВВП, забезпечує 7 млн робочих місць та 40% податкових надходжень.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Малий і середній бізнес — це основа економіки, що створює 60, іноді більше відсотків ВВП, 7 млн робочих місць та майже 40 відсотків податкових надходжень”, - сказав Зеленський.

Він також запевнив, що розвиток малого та середнього бізнесу є важливим пріоритетом для українського уряду та всієї держави.

Президент додав, що держава і бізнес мають працювати в команді, не як “два паралельні світи, які не чують, не розуміють один одного”, а бути союзниками зі спільним інтересом — зробити успішною й заможною країною.

Читайте також: Малий та середній бізнес забезпечує 73% робочих місць в Україні – Петрашко

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник керівника Офісу Президента Юлія Свириденко поінформувала, що в ОП працюють над розробкою пакету заходів, які б стимулювали економічне зростання у 2021-2022 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-