Велика приватизація в’язниць: ціну Ірпінського виправного центру знизили на 50%

Велика приватизація в’язниць: ціну Ірпінського виправного центру знизили на 50%

Укрінформ
Ціна Ірпінського виправного центру на аукціоні у квітні буде знижена на 50%.

Як передає Укрінформ з посиланням на сторінку у Фейсбуці Міністерства юстиції України, про це міністр юстиції Денис Малюська сказав в ефірі Першого Ділового телеканалу.

"Велика приватизація в'язниць" відкладається. Аукціон із продажу Ірпінського виправного центру не відбувся через брак учасників. Потенційні покупці розцінили стартову ціну як занадто високу і не подали заявки на участь. Ціна складала трохи більш як 220 млн грн, відповідно до балансової вартості установи. Тепер, у зв'язку з тим, що продаж не відбувся, ціна об'єкта буде знижена на 50%. Сподіваємось, за місяць, коли має відбутись наступний онлайн-аукціон, ми все одно в результаті отримаємо гарний виторг. З коштів від таких продажів почнемо будувати сучасні слідчі ізолятори в Україні за європейськими стандартами", - сказав Малюська.

Як повідомляв Укрінформ, 6 серпня 2020 року Міністерство юстиції розпочало масовий розпродаж майна пенітенціарної системи.

Читайте також: Платні камери в СІЗО вже «заробили» майже 2,8 мільйона - Мін’юст

17 лютого 2021 року Фонд державного майна виставив на аукціон першу в’язницю, яка не використовується кілька років – Ірпінський виправний центр (№ 132), розташований у місті Ірпінь Київської області, зі стартовою ціною 220 млн грн.

Запланований на 16 березня аукціон із продажу Ірпінського виправного центру не відбувся, бо потенційні покупці розцінили стартову ціну у 220 млн грн як зависоку й не подали заявок, поінформував міністр юстиції Денис Малюська у Фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-