Укроборонпром перевіряє, чи не пов’язаний топменеджер зі спецслужбами РФ

Укроборонпром перевіряє, чи не пов’язаний топменеджер зі спецслужбами РФ

Укрінформ
Укроборонпром розпочав службове розслідування щодо діяльності одного з заступників генерального директора.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укроборонпром.

"Державний концерн “Укроборонпром” розпочав службове розслідування з метою перевірки інформації, озвученої вчора, 4 березня, під час пленарного засідання Верховної Ради України.

Народний депутат від депутатської групи "Довіра" Андрій Кіт заявив про "явну приналежність" заступника генерального директора Укроборонпрому з маркетингу та збуту Михайла Морозова до російських спецслужб та про те, що його діяльність "як керівника тодішнього спецекспорту "Прогрес" з однією з країн Південної Азії завдала Україні збитків", - йдеться у повідомленні.

У корпорації наголошують, що метою службового розслідування є сприяння парламентському контролю та отримання достовірної і об’єктивної інформації щодо звинувачень пана Морозова.

"Державний концерн "Укроборонпром" перебуває на етапі реформи, покликаної, зокрема, звести нанівець бодай мізерну ймовірність корупційної складової, прямого політичного впливу та побудувати прозору і відкриту систему корпоративного управління в інтересах України та захисту кордонів нашої держави від країни-агресора", - наголошують у повідомленні.

Читайте також: Схема на 2 мільярди: СБУ не дала списати 455 суден і барж із Дунайського пароплавства

На час службового розслідування Михайло Морозов буде у відпустці та припинить виконання службових обов’язків. Про результати розслідування повідомлять додатково.

Як повідомляв Укрінформ, у державному концерні «Укроборонпром» розробили дорожню карту освоєння виробництва вертольота класу Bell UH-1 Iroquois, підписано також меморандум про співробітництво американською стороною з метою випуску цих машин в кооперації з партнерськими підприємствами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-