Укравтодор уперше за 10 років капітально відремонтує об’їзну дорогу в Харкові

Укравтодор уперше за 10 років капітально відремонтує об’їзну дорогу в Харкові

Укрінформ
За програмою "Велике будівництво" незабаром розпочнеться масштабний ремонт Харківської об’їзної дороги.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що дорога давно потребувала масштабного оновлення. Капітальний ремонт там не проводився понад 10 років, і міжремонтний термін вичерпано на 100%. Крім цього, різкі стрибки температури та рух великовагового транспорту призвели до значної аварійної ямковості, а на деяких ділянках дорожнє покриття вже повністю зруйноване.

За інформацією Укравтодору, тільки-но дозволять погодні умови, на об’їзній буде розпочато фрезерування дорожнього покриття одразу з двох сторін. Від Дергачівськой розв’язки в бік П’ятихаток до роботи приступить підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь», а від Роганського житлового масиву в бік Безлюдівки – підрядна організація ТОВ «Славдорстрой».

«Загалом на 58 кілометрах об’їзної дороги за маршрутом Пісочин – П'ятихатки – Рогань – Безлюдівка повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, нанесуть нову розмітку і влаштують узбіччя», - зауважили в Укравтодорі.

Реалізація контракту розрахована на два роки.

Читайте також: Укравтодор - про передачу київського мосту державі: Успішні приклади уже є

Як повідомлялось, у лютому заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що держава готова швидко завершити роботу на відомих київських довгобудах - Подільско-Воскресенському та Дарницькому мостах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-