Печерський райсуд може забрати у НАБУ справу ПриватБанку — Ситник

Печерський райсуд може забрати у НАБУ справу ПриватБанку — Ситник

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявляє, що Печерський райсуд столиці може ухвалити рішення, яким забере у НАБУ справу Приватбанку.

Про це, передає Укрінформ, директор НАБУ Артем Ситник заявив під час пресконференції.

"Зараз назріває рішення Печерського райсуду, щоб забрати справу Приватбанку", - сказав він.

За словами Ситника, Печерський райсуд уже не вперше втручається у слідство НАБУ. Як приклад він назвав кримінальне провадження, у якому фігурує заступник глави Офісу Президента Олег Татаров.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Ситник заявляв, що НАБУ відчуває постійний тиск у ході слідства у справі щодо виведення грошей із Приватбанку його колишніми власниками.

Читайте також: Суд залишив без руху позов Боголюбова про повернення акцій ПриватБанку

26 серпня 2020 року "Слідство.Інфо" випустила фільм-розслідування «Зірвати банк». Журналісти з власних джерел отримали таємний звіт щодо ПриватБанку детективної агенції Kroll. Відповідно до його даних, Ігор Коломойський та його бізнес-партнери незаконно вивели через фінансову установу 5,5 млрд дол. Виведення коштів реалізовувалося через кіпрську філію ПриватБанку. Національний банк, у свою чергу, «не бачив», як гроші залишали Україну — оскільки не вважав острівне відділення закордонним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-