МХП до кінця року відкриє близько 50 м’ясомаркетів

МХП до кінця року відкриє близько 50 м’ясомаркетів

PR
Укрінформ
Агрохолдинг МХП до кінця року відкриє близько 50 м’ясомаркетів по всій Україні.

Про це Укрінформу повідомили в компанії.

«МХП відкриє близько 50 м’ясомаркетів по всій Україні до кінця року. Вже успішно працюють нові торговельні точки у Ковелі, Сумах, Миколаєві та Дубно... До кінця літа відкриється новий магазин у Черкасах, у вересні – у Кропивницькому та Києві», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відкриття магазинів нового формату відповідає стратегії МХП щодо перетворення із сировинної компанії на кулінарну. Так, окрім широкого вибору свіжого м’яса, магазини пропонують споживачам м'ясо в маринадах, ковбаси та іншу продукцію, що допоможе зекономити час на приготуванні їжі.

Читайте також: Відкриття «М’ясомаркету» у регіонах: Дубно, зустрічай!

«Ми хочемо, щоб люди менше часу витрачали на приготування їжі і більше – на радість спілкування за смачним обідом чи вечерею. Новий формат магазинів саме про це. Нам приємно, що такий підхід МХП поділяють і покупці, і наші партнери. МХП отримало шквал заявок і запитів від партнерів на відкриття магазинів нового формату по всій Україні. Це означає, що і стратегія МХП, і її реалізація є правильними та успішними. Не зупиняємося!» - акцентувала речниця МХП Ірина Ванникова.

В агрохолдингу поінформували, що відкриття магазину у м. Черкаси планується на 28 серпня.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-