Нафта продовжує зростати в ціні

Нафта продовжує зростати в ціні

Укрінформ
Ціна на нафту в четвер, 9 квітня, продовжує зростати на тлі новин про готовність нафтовидобувних країн знизити виробництво сировини, попит на яку скоротився на третину в умовах коронавірусної пандемії.

Про це повідомляє сайт Investing.com.

"Нафта продовжує дорожчати в четвер на тлі новин про зближення позицій нафтовидобувних країн і їх готовність разом знизити виробництво сировини, попит на яку впав в умовах коронавірусної пандемії приблизно на 30%", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з інформацією, до 9:23 за Києвом червневі ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures збільшилися на $0,50 (1,52%) до закриття в середу і торгуються на рівні $33,34 за барель. Вчора вартість Brent зросла на $0,97 (3,04%) - до $32,84 за барель.

Ф'ючерси на WTI подорожчали дотепер у Нью-Йорку на $0,87 (3,47%) - до $25,96 за барель. 8 квітня травневий ф'ючерс на WTI збільшився на $1,46 (6,18%) - до $25,09 за барель.

Читайте також: Нафта дорожчає на тлі сподівань про скорочення видобутку

Як повідомлялося, в четвер відбудеться телеконференція, на якій країни ОПЕК та інші виробники сировини обговорять кроки щодо стабілізації ринку нафти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-