Укравтодор формуватиме інвестпроєкти з компанією Deloitte

Укравтодор формуватиме інвестпроєкти з компанією Deloitte

Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) і консалтингово-аудиторська компанія Deloitte співпрацюватимуть над формуванням інвестиційного портфоліо дорожньої галузі України.

Про це йшлося під час зустрічі голови Укравтодору Олександра Кубракова з керівником Світових інфраструктурних проєктів компанії Deloitte Майклом Фліном, повідомляє пресслужба Укравтодору у Facebook.

«Налагодження співпраці з бізнесом та міжнародними партнерами – один із пріоритетів Укравтодору. Разом із експертами провідних світових компаній ми плануємо сформувати інвестиційне портфоліо дорожньої галузі України. Наша команда працює над покращенням умов ведення бізнесу у секторі, як для українських, так і для міжнародних компаній, а завдяки залученню додаткового фінансування – ми зможемо пришвидшити процес трансформації українських доріг», — зазначив Кубраков.

За підсумками зустрічі Укравтодор готує список пріоритетних проєктів, які потребують залучення додаткового фінансування. Проєкти будуть презентовані ключовим світовим стейкхолдерам.

Читайте також: Компанія Deloitte може долучитися до реалізації концесійних проєктів — Криклій

Як повідомляв Укрінформ, у січні цього року міністр інфраструктури України Владислав Криклій зустрівся з представниками компанії Deloitte. Під час зустрічі сторони обговорили можливість залучення Deloitte до вітчизняних концесійних проєктів.

Deloitte Touche Tohmatsu Limited є однією з провідних компаній, що надає аудиторські та консалтингові послуги у сфері стратегічного управління, операційної діяльності, супроводі реалізації проєктів. Офіси компанії діють у 150 країнах світу.

Українське представництво компанії надає повний спектр послуг по всій території країни у п’яти сферах: аудиторські послуги, консалтинг, корпоративні фінанси, податково-юридичні послуги та управління ризиками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-