Зі Львова до Баку відтепер літає бюджетний авіаперевізник Buta Airways

Зі Львова до Баку відтепер літає бюджетний авіаперевізник Buta Airways

Укрінформ
Перший рейс до столиці Азербайджану — Баку здійснив із Міжнародного аеропорту “Львів” азербайджанський бюджетний авіаперевізник Buta Airways.

Про це повідомила прес-служба львівського аеропорту.

“23 грудня до переліку авіакомпаній, яких обслуговує ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, приєднався азербайджанський бюджетний перевізник Buta Airways, який здійснив свій перший прямий рейс у Баку”, - зазначено у повідомленні.

Надалі впродовж зимового сезону польоти до Львова будуть виконуватися по понеділках і четвергах. Мінімальний тариф в одну сторону складає 29 євро.

Читайте також: Італійський лоукостер призупиняє польоти за трьома маршрутами в Україні

Першим рейсом прибув 51 пасажир, а на відліт відправились – 64 пасажири. Рейс виконували на літаку Еmbraer 190.

"Цей напрямок не є новим для аеропорту. Впродовж кількох років його здійснює найбільший азербайджанський перевізник Azаl Airlines. Але ці рейси припинялись на зимовий сезон. Цього року авіакомпанія вирішила змінити політику і передала виконання рейсу своїй дочірній лоукост-компанії Buta Airways", - зазначили у пресслужбі міжнародного аеропорту.

Таким чином це вже 6 лоукостер в аеропорту «Львів». Доступні рейси для пасажирів забезпечують WizzAir, Ryanair, Pegasus, Ernest. Цього року до них також приєднався український лоукостер SkyUp.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-