Майже 50 людей хочуть стати гендиректором підприємства Укроборонпрому

Майже 50 людей хочуть стати гендиректором підприємства Укроборонпрому

Інфографіка
Укрінформ
Майже півсотні людей мають бажання обійняти посаду гендиректора миколаївського НВКГ «Зоря»-«Машпроект», і лише 9 претендентів мають досвід роботи в міжнародних компаніях.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому у Facebook.

«Всього подано 48 заяв бажаючих очолити НВКГ «Зоря»-«Машпроект», з них 9 претендентів мають досвід роботи в міжнародних компаніях, ще 14 – володіють англійською мовою. 27 чоловік мають вік понад 45 років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Укроборонпром оголосив відбір кандидатів на посаду генерального директора миколаївського державного підприємства НВКГ «Зоря»-«Машпроект».

"Зоря-Машпроект" - один з лідерів світового газотурбобудування. Понад 90% його продукції йде на експорт. Тут проєктують і виготовляють турбіни для кораблів, суден, електроенергетики, газотранспортних магістралей. Продукція комплексу поставляється в Індію, Китай, В'єтнам, Сінгапур, Південну Корею, Іран та інші країни.

Читайте також: Укроборонпром визначить підприємства, які віддадуть на приватизацію

Досі НВКГ входило до переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації. Але після того, як Верховна Рада України 2 жовтня визнала таким, що втратив чинність "Закон України про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", це підприємство може бути невдовзі приватизоване.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-