RE:THINK Invest in Ukraine. Перший інвестфорум у Маріуполі

RE:THINK Invest in Ukraine. Перший інвестфорум у Маріуполі

Відео
Укрінформ
У Маріуполі Донецької області розпочався Перший інвестиційний форум з ініціативи Президента України Володимира Зеленського "RE:think. Invest in Ukraine".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Програма форуму передбачає 6 ключових панельних дискусій та понад 10 спеціальних подій і заходів, пітч-сесії, презентації та воркшопи. Також у ході заходу працюватиме демозона IT-стартапів та виставка інвестиційних проєктів. Особлива подія на форумі - ІT STAGE, яка стане можливістю презентувати ідею Президенту. П’ять відібраних стартапів у двохвилинному пітчі презентуватимуть Президенту свої ідеї розвитку регіону.

Згідно з програмою заходу, під час форуму виступатимуть: Глава держави Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, Гендиректор директорату Єврокомісії з питань європейської політики сусідства і переговорів щодо розширення Крістіан Даніельсон, віцепрезидент Європейського банку реконструкції та розвитку Алані Пію, віцепрезидент IFC Джорджина Бейкер, віцепрезидент Європейського Інвестиційного банку Вазиль Худак, віцепрезидент Світового банку по регіону Європи і Центральної Азії Сіріл Мюллер.

Також форум відвідають понад 350 гостей, серед яких - представники уряду та місцевої влади, інвестори, представники посольств, бізнесу, молоді лідери та ЗМІ.

У рамках Першого інвестиційного форуму відбудеться підписання 13 меморандумів, зокрема про взаєморозуміння щодо регіонального дорожнього фінансування України між ЄБРР і Кабінетом міністрів та щодо взаєморозуміння для підготовки українських залізниць до первинних публічних пропозицій між ЄБРР, Міністерством інфраструктури України та АТ "Українська залізниця".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-