Укроборонпром розірвав контракти із керівниками двох підприємств-спецекспортерів

Укроборонпром розірвав контракти із керівниками двох підприємств-спецекспортерів

Укрінформ
Держконцерн “Укроборонпром” відмовився від співпраці з двома керівниками підприємств-спецекспортерів - “Укрспецекспорт”, “Спецтехноекспорт” - та припинив дію контрактів за згодою сторін.

Про це повідомляє пресслужба концерну.

“З метою реформування функції спецекспорту та роботи відповідних підприємств Державний концерн “Укроборонпром” припинив дію контрактів з керівниками ДК “Укрспецекспорт” Сергієм Проскуркіним та ДП “Спецтехноекспорт” Владиславом Бельбасом. Трудові відносини припинені за згодою сторін 23 жовтня”, - йдеться в повідомленні.

В пресслужбі зазначили, що однією з перших та ключових змін в Укроборонпромі стане реформа підприємств-спецекспортерів, тому Концерн потребує нових лідерів, які готові впроваджувати необхідні реформи та робити спецекспорт більш ефективним.

Читайте також: Укроборомпром звільнив директора Київського бронетанкового

Як зазначається, 23 жовтня Концерн оголосив відбори на керівників згаданих підприємств-спецекспортерів: ДК "Укрспецекспорт" і  ДП "Спецтехноекспорт".

На час кадрового відбору обов’язки Гендиректора ДК “Укрспецекспорт” покладено на Вадима Кожевнікова, а керівництво ДП “Спецтехноекспорт” здійснюватиме Євген Ларін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-