У Мінекономіки пояснили, що потрібно для зростання економіки

У Мінекономіки пояснили, що потрібно для зростання економіки

Укрінформ
Для розвитку малого та середнього бізнесу та залучення інвестицій в економіку необхідно забезпечити ефективність антикорупційної системи, реалізацію судової реформи та ефективний захист прав власності та кредиторів.

Про це сказав заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Сергій Ніколайчук під час VIII щорічної конференції “Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market Risk 2019", повідомляє пресслужба міністерства у Facebook.

“Для залучення інвестицій в економіку, розвитку малого та середнього бізнесу, активізації банківської кредитування важливо забезпечити низку реформ. Проте, ТОП-3 головних чинників — це ефективність антикорупційної системи, реалізація судової реформи та ефективний захист прав власності та кредиторів”, - зазначив Ніколайчук.

Читайте також: 800 держпідприємств готують до продажу “з молотка”. Як не продешевити

Він також зазначив, що для суттєвого підвищення темпів економічного зростання важливо імплементувати заплановані урядом реформи. Зокрема, відкрити прозорий обіг землі, реформувати ринок праці, запустити приватизацію державних підприємств.

"Я переконаний, що наше завдання — зробити економічне зростання інклюзивним, таким, яке відчують всі категорії населення, зокрема громадяни з нижчими фінансовими можливостями та навичками”, - зауважив Ніколайчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-