До системи BankID приєднався ще один банк

До системи BankID приєднався ще один банк

Укрінформ
До системи BankID Національного банку приєднався ще один банк - Банк Південний.

Про це повідомляє пресслужба Нацбанку на сторінці у Facebook.

"Відтепер клієнти Банк Південний також отримали дистанційний доступ до фінансових, адміністративних та комерційних послуг через просту та зручну систему віддаленої ідентифікації BankID НБУ", - йдеться в повідомленні.

Тепер до цієї системи підключено дев’ять банків (Південний, ПУМБ, Monobank (Універсал Банк), Ощадбанк, Кредобанк, Радабанк, Мотор-Банк, Банк Восток, Ідея Банк). Ще кілька банків планують незабаром приєднатися до BankID НБУ, тож чекаємо на розширення кількості підключених банків-учасників системи.

Читайте також: Нацбанк розширив можливості використання BankID

Як повідомлялося, НБУ розпочав реалізацію проєкту BankID у 2015 році. Впровадження системи спрямоване на створення можливості здійснення банками України електронної дистанційної ідентифікації клієнтів і надання громадянам України віддаленого доступу до багатьох державних і адміністративних послуг. На даний час НБУ є власником системи і регулює відносини між її учасниками. Підключення до системи BankID для українських банків, державних установ і комерційних підприємств — безкоштовне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-