Президент Енергоатому зустрівся з представниками ядерно-енергетичної галузі США

Президент Енергоатому зустрівся з представниками ядерно-енергетичної галузі США

Укрінформ
Президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський під час 63-ої Генеральної конференції Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), що проходить у Відні, зустрівся з представниками ядерно-енергетичної галузі США.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Президент НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський провів зустріч з представниками профільних державних установ, наукових організацій та підприємств ядерно-енергетичної галузі США. З американської сторони у зустрічі, зокрема, взяли участь представники компаній Westinghouse Electric, Holtec International, GE Hitachi Nuclear Energy, NAC International, NuScale Power, EXCEL Services Corporation, X-energy, а також Аргонської національної лабораторії США та Інституту ядерної енергетики США", - йдеться у повідомленні.

Зустріч відбулась 17 вересня у рамках участі делегації Енергоатома у 63-ій Генеральній Конференції Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), яка проходить 16-19 вересня у Відні, додали у пресслужбі.

Під час зустрічі, модератором якої виступила заступник міністра з питань промисловості і аналізу Міністерства торгівлі США Назак Нікахтар, було обговорено напрямки поглиблення співпраці України та США у сфері диверсифікації джерел постачання ядерного палива, поводження з відпрацьованим ядерним паливом та продовження термінів експлуатації енергоблоків АЕС України.

Читайте також: Енергоатом і Westinghouse продовжать впроваджувати передові технології палива для ВВЕР

Також 17 вересня представники Енергоатома взяли участь у Форумі операторів АЕС, присвяченому питанням формування сталого управління системою постачання у ядерно-енергетичній галузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-