Мінфін розраховує на результативні перемовини з МВФ щодо нової програми співпраці

Мінфін розраховує на результативні перемовини з МВФ щодо нової програми співпраці

Укрінформ
Міністерство фінансів розраховує, що переговори з Міжнародним валютним фондом щодо нової програми співпраці будуть результативним та швидшими ніж попередні перемовини.

Про це в ефірі "Свободи слова" сказала міністр фінансів Оксана Маркарова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми бачимо величезну політичну волю до багатьох реформ, особливо того, що стосується антикорупції. Зараз ті ініціативи, які ми бачимо, і стосовно Генеральної прокуратури, і антикорупційної структури, вони більші ніж у нас записано в поточній та попередніх програмах з Міжнародним валютним фондом. Щодо фінансової частини: бюджету, дефіциту, ми виконуємо це. Ми націлені на приватизацію і корпоративне управління. Будь-які перемовини є складними, є різні моделі та підходи, однак я думаю, що ці перемовини мають бути результативним і швидшими ніж наші попередні", - сказала Маркарова.

Читайте також: Американський експерт вважає позитивом нові обличчя в уряді України

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2018 року виконавча рада МВФ ухвалила рішення про початок 14-місячної програми співробітництва з Україною в режимі Stand-By, яка передбачає виділення $3,9 млрд. Україна отримала перший транш у розмірі $1,4 млрд одразу після цього рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-