Гройсман сподівається, що Нефьодов реформує митницю

Гройсман сподівається, що Нефьодов реформує митницю

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Максима Нефьодова з перемогою в кадровому конкурсі на посаду очільника Державної митної служби.
Про це він написав у Twitter.

"Вітаю Максима Нефьодова із перемогою в кадровому конкурсі на посаду очільника Державної митної служби. Нам вдалось нарешті розблокувати перетворення митниці в прозору і сервісну службу, якому довго протидіяли. Сподіваюсь, тепер це перетворення буде втілено без затримок", - зазначив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов переміг в конкурсі на посаду голови Державної митної служби.

Конкурс проводила Комісія з питань вищого корпусу державної служби, а саме рішення прийняли за результатами останнього етапу конкурсу — співбесіди.

Читайте також: Суд відновив можливість відбору на посаду голови Державної митної служби

Заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодов став у лютому 2015 року. У листопаді 2016-го його призначили першим заступником міністра. До приходу у відомство він був співкеруючим партнером фонду прямих інвестицій Icon Private Equity, очолював інвестиційно-банківський департамент Dragon Capital.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-