МЕРТ розробляє інтернет-портал з інформацією про державні підприємства

МЕРТ розробляє інтернет-портал з інформацією про державні підприємства

Укрінформ
Мінекономрозвитку завершує роботу над інформаційним інтернет-порталом, на якому будуть розміщені дані про всі компанії державного сектору економіки України.

Про це під час прес-коференії в Укрінформі розповів директор департаменту управління державною власністю Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Роман Кропивницький, повідомляє кореспондент агентства.

"Ми закінчуємо наш портал. На цей портал буде викладатись фінансова звітність усіх компаній державного сектору економіки, вона буде рубрикована по компаніях", - зазначив Кропивницький.

Він додав, що окрім основної інформації про державні підприємства, на новому сайті від МЕРТ будуть розміщені дані з єдиного державного реєстру судових рішень і з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

За словами Кропивницького, сайт запрацює за 2-3 тижні.

Читайте також: МЕРТ анулювало ліцензії трьом українським туроператорам

Як повідомляв Укрінформ, в Україні вже відбувся запуск інтерактивного інтернет-порталу, розробленого Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) спільно зі словацькими експертами, на якому розміщені рейтинги та звіти українських підприємств державного сектору економіки разом із загальними даними про них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-