СЕТАМ продає високовольтну лінію за майже 100 мільйонів

СЕТАМ продає високовольтну лінію за майже 100 мільйонів

Укрінформ
На електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство “СЕТАМ”) виставляється високовольтна лінія електропередачі ВЛ- 330 кВт довжиною 92,8 км за 92,7 млн грн.

Про це йдеться в прес-релізі СЕТАМ, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Сумській області продає на електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство “СЕТАМ”) високовольтну лінію електропередачі ВЛ- 330 кВт довжиною 92,8 км", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Підтримка профосвіти сприятиме вирішенню проблем зайнятості – Гройсман

В склад лоту також входить 329 опор з допоміжним обладнанням та обладнанням підстанцій ячейки №5 і №6 ОРУ 330 ПС “Суми-Північна”, що знаходиться за адресою: територія Липово-Долинського, Недригайлівського, Лебединського та Сумського району Сумської області. Площа земельних ділянок під опорами 13950 кв. м. Стартова ціна лоту - 92 767 030 грн. Аукціон відбудеться 8 липня 2019 року.

“Це великий лот для потенційних інвестицій у розвиток енергетичної галузі Сумської області. Думаю він буде цікавий як великим гравцям, так і місцевому бізнесу”, - наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-