Фонд гарантування виставляє активи Дельта Банку на повторні торги

Фонд гарантування виставляє активи Дельта Банку на повторні торги

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 7 червня 2019 року повторно виставляє на торги пул активів АТ «Дельта Банк» балансовою вартістю 4,85 млрд грн за стартовою ціною 868 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"7 червня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта Банк» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис. грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт.), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість", - йдеться у повідомленні.

У Фонді зазначають, що деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «Укрексімбанк». У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема: 39 тис. кв. м промислової нерухомості, діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту. Також у забезпечені знаходяться 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення масложирового комбінату та діючий комбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу.

Читайте також: Фонд гарантування продає землю ВТБ Банку в елітному Козині під Києвом

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-