Фонд гарантування продає землю ВТБ Банку в елітному Козині під Києвом

Фонд гарантування продає землю ВТБ Банку в елітному Козині під Києвом

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж дві земельні ділянки, що знаходяться на балансі ВТБ Банку та призначені для будівництва житла в селищі міського типу Козин поблизу Києва, за стартовою ціною у 5,49 млн грн та 4,74 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих торгів (аукціону) з продажу майна, що обліковується на балансі АТ «ВТБ Банк». Йдеться про продаж двох земельних ділянок, призначених для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Ділянки розташовані поблизу столиці в Обухівському районі в межах популярного серед киян селища міського типу Козин", - ідеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що кожна ділянка буде продана окремим лотом через «англійський аукціон» у системі ProZоrro.Продажі. Одна земельна ділянка загальною площею 1,4 га за початковою ціною продажу - 5,49 млн грн, інша - загальною площею 1,2 га за 4,74 млн грн.

Читайте також: Кредиторам проблемних банків у квітні погасили вимог на 770 мільйонів - ФГВФО

Як відомо, англійський аукціон - це торги з підвищенням ціни, переможцем яких стає учасник, котрий запропонував найвищу ціну. Розміри ставок видно всім учасникам на кожному кроці. Якщо встановлена мінімальна резервна ціна, на яку продавець готовий погодитися, і вона не досягнута, то товар не продається.

Голландський – аукціон зі зниженням ціни, переможцем якого стає учасник, котрий першим зупинить зниження ціни. Особливістю голландського аукціону є можливість реєстрації заявки на участь безпосередньо в день аукціону і його проведення навіть у разі наявності тільки одного учасника. Встановлення мінімальної резервної ціни на голландському аукціоні неможливе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-