В Україну зайде популярний німецький автобусний лоукостер

В Україну зайде популярний німецький автобусний лоукостер

Укрінформ
Найближчим часом на український ринок планує вийти найбільший оператор автобусних перевезень в Європі - компанія FlixBus.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

Зокрема, у FlixBus анонсували, що 11 червня 2019 року представники компанії проведуть у Києві свою першу в Україні прес-конференцію. Гендиректор компанії в Польщі та Україні Міхал Леман розповість про плани розвитку FlixBus на українському ринку, про бізнес-моделі FlixBus і співпрацю з місцевими автобусними компаніями, а також про новий стандарт міжміських автобусів для України.

Читайте також: У Франції легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули троє румунів

Раніше повідомлялося, що FlixBus має інтерес до українського ринку. Так, у 2017 році компанія оголосила про відкриття рейсів з ЄС в чотири українських міста. Автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира почали їздити до Польщі (Краків, Катовіце) і Чехії (Острава, Прага, Брно). Мінімальна ціна квитка зі знижкою, наприклад, Київ-Прага, становила 5 євро, а час у дорозі - близько доби.

Правда, тоді в компанії розповіли про те, що перевезення до та з України буде здійснювати партнер Flixbus - чеська компанія Umbrella. Це типовий порядок для роботи Flixbus, адже компанія співпрацює з більш ніж 250 регіональними партнерами-перевізниками, які мають загальну систему продажу квитків та загальний бренд.

Читайте також: Частина пасажирів рейсу Київ-Одеса "забули" в аеропорту

В даний час маршрути автобусів компанії FlixBus прокладені через більш ніж 2000 населених пунктів у 29 країнах. Щоденно виконується близько 350 тис. рейсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-