НБУ переоформив ліцензію

НБУ переоформив ліцензію "Голден Групп" на здійснення валютних операцій

Укрінформ
Національний банк України 21 травня 2019 року переоформив генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій ТОВ "ФК "Голден Групп".

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Національний банк України 21 травня 2019 року прийняв рішення переоформити генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій ТОВ "ФК "Голден Групп". Товариство стало 16 учасником ринку обміну валют, який отримав ліцензію на здійснення валютних операцій згідно із Законом України "Про валюту і валютні операції", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: НБУ змінив порядок урахування банками інформації з Кредитного реєстру

Як відомо, Національний банк надав можливість спрощеного переоформлення генеральних ліцензій на здійснення валютних операцій на нові ліцензії усім учасникам ринку обміну валют. Для цього небанківські фінансові установи повинні подати невеликий пакет документів та повернути оригінал генеральної ліцензії. Регулятор ухвалює рішення про переоформлення ліцензії впродовж двох місяців після отримання пакета документів. Видані на підставі Закону "Про валюту і валютні операції" ліцензії на здійснення валютних операцій діятимуть безстроково, тоді як раніше генеральні ліцензії на обмін валют видавалися на термін до 3 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-