Visa оголосила про придбання компанії Earthport

Visa оголосила про придбання компанії Earthport

Укрінформ
Міжнародна платіжна система Visa оголосила про придбання компанії Earthport, що надає послуги з проведення транскордонних платежів.

Про це йдеться в прес-релізі Visa, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Visa оголосила про придбання компанії Earthport, що надає послуги з проведення транскордонних платежів через найбільшу незалежну мережу ACH (Automated Clearing House). Наразі, компанія Visa надає можливість здійснювати перекази з картки на картку Visa. Завдяки придбанню компанії Earthport, Visa зможе забезпечити грошові перекази по всьому світу через єдину мережу Visa не тільки з карти на карту Visa, а й через банківські рахунки приватних осіб, підприємств і урядових установ", - йдеться в повідомленні.

За оцінками Visa, переважна більшість населення світу, яка має доступ до банківських послуг, зможе здійснити легкі, швидкі і безпечні платежі і перекази грошових коштів по всьому світу.

Сьогодні у всьому світі близько 80 трлн дол. США відправляються банківським переказом або через банківські рахунки, але цей процес важчий і складніший, ніж він повинен бути. Надходження грошових коштів може відбутися через кілька днів через застарілі, неефективні і витратні способи.

"Завдяки об'єднанню з технологією Earthport можна буде створити рішення для багатьох сценаріїв використання, включаючи перерахування зарплати, а також міжнародні перекази між фізичними особами та компаніями. Наприклад, підрядникам з усього світу, які працюють на міжнародному ринку, необхідно отримувати оплату в їхній місцевій валюті. Сьогодні компанія може сплачувати зарплату співробітникам за допомогою неефективних, дорогих банківських переказів, які можуть зайняти кілька днів", - зазначають у компанії.

Читайте також: НБУ планує підвищити захист прав власників платіжних карток

За рахунок технології Earthport компанія Visa зможе надалі розширювати і масштабувати портфель сценаріїв використання системи Visa Direct, включаючи виплати, перекази між фізичними особами, транскордонні перекази, виплати контрагентам і оплату рахунків. За останні 12 місяців продовжилося зростання кількості транзакцій через сервіс Visa Direct, досягнувши показника понад 100% - що свідчить про попит на миттєві і ефективні перекази грошових коштів між споживачами і компаніями по всьому світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-