Торік Ощадбанк наростив кредитний портфель малого бізнесу на 1,4 мільярда

Торік Ощадбанк наростив кредитний портфель малого бізнесу на 1,4 мільярда

Укрінформ
Ощадбанк у 2018 році досяг суттєвого зростання у стратегічних сегментах: роздрібному і мікро-, малому та середньому бізнесі; портфель кредитів ММСБ збільшився майже на 67%, або на 1,4 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку за результатами аудиту компанії KPMG.

"Компанією KPMG завершено процедуру аудиту річної фінансової звітності Ощадбанку. За результатами аудиту банк отримав позитивний висновок. Чистий прибуток Ощадбанку за звітний період становить 161,2 млн грн, що відповідає плановим показникам. Банк досяг суттєвого зростання у стратегічних сегментах: роздрібному і мікро-, малому та середньому бізнесі. Портфель кредитів ММСБ збільшився майже на 67%, або на 1,4 млрд грн", - ідеться в повідомленні.

Також, Ощадбанк зайняв лідерську позицію зі зростання кредитування в роздрібному бізнесі завдяки збільшенню портфеля на 42%, або на 1,6 млрд грн.

Зазначається, що збільшення обсягів кредитування забезпечувалось ефективною роботою з залучення депозитів. Ощадбанк займає 23% ринку депозитів фізичних осіб, маючи портфель 95,6 млрд грн, при цьому вартість залучення коштів є нижчою за ринкову.

Читайте також: В Ощадбанку прокоментували кредитування бізнесменів у розшуку

У прес-службі зауважують, що за підсумками 2018 року Ощадбанк утримує лідируючі позиції на ринку за ключовими показниками: за обсягом активів – ІІ місце, за обсягом власного капіталу – ІІ місце, за обсягом депозитного портфеля – ІІ місце, за обсягом портфеля цінних паперів – ІІ місце та за обсягом комісійного доходу – ІІ місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-