Український експорт за I квартал зріс майже на $1 мільярд - МЕРТ

Український експорт за I квартал зріс майже на $1 мільярд - МЕРТ

Укрінформ
Український експорт за підсумками першого кварталу 2019 року становитиме мінімум 12,3 млрд доларів, що майже на 850 млн доларів більше, ніж за аналогічний період торік.

Про це сказав перший віце-прем’єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час погоджувальної ради у Верховній Раді, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку на своїй сторінці у Twitter.

"В І кварталі 2019 року український експорт зросте до мінімум $12,3 млрд, що майже на $850 млн більш, ніж за аналогічний період торік", - сказав Кубів.

Він наголосив, що економіка України відновлюється після глибокої кризи, а Кабінет міністрів продовжує будувати дороги, виплачувати зарплати, пенсії, стипендії, а також піклуватися про соціально незахищені групи населення.

Читайте також: Профспілка вимагає наблизити оклади керівництва “Укрзалізниці” до окладу робітника І розряду

Як повідомлялось, український експорт товарів і послуг у 2018 році становив 57,1 млрд доларів і порівняно з 2017 роком зріс на 8,6%, або на 4,5 млрд доларів. У тому числі товарів за 2018 рік з України було експортовано на 47,3 млрд доларів (приріст у 9,4% проти 2017 року).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-