Порошенко запевняє, що його команда не допустить банківської кризи

Порошенко запевняє, що його команда не допустить банківської кризи

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко наголошує, що його команда захищатиме стабільність фінансово-банківської системи, аби зберегти кошти вкладників ПриватБанку.
Про це чинний глава держави заявив під час брифінгу у своєму виборчому штабі після оголошення попередніх результатів екзит-полів, де більшість голосів отримав його опонент Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша команда буде захищати стабільність фінансово-банківської системи, бо вже очевидно, що з Коломойським планують розрахуватися за підтримку на виборах поверненням ПриватБанку", - наголосив Порошенко.

За його словами, скасування націоналізації ПриватБанку створює ризики для коштів десятків мільйонів вкладників, а також може спровокувати потужну кризу у відносинах з міжнародними фінансовими організаціями і, як наслідок - падіння гривні і нову економічну кризу.

Читайте також: Зеленський обіцяє найближчим часом представити свою команду

"Ми цього точно не маємо допустити", - наголосив Президент.

Крім цього, за словами Порошенка, його команда буде протидіяти планам Кремля сформувати лояльну до себе більшість під час парламентських виборів.

Порошенко також наголосив, що й надалі захищатиме децентралізацію, інклюзивну освіту, нову українську школу, реформу сільської медицини, електронні закупівлі, конкурси при залученні до державної служби, енергетичну незалежність держави і все, що було зроблено за останні 5 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-